Najnovšie recenzie zo sekcie Teplovzdušné ventilátory
- rýchlo vyhreje pomerne veľký priestor
- bez neho by som v zime zamrzla :D
- dá sa pekne regulovať intenzita fúkania aj teplota
pri plnom výkone trošku smrdí a nie a nie ho vysmrdieť
- prenosnosť
- nastaviteľná výhrevnosť
- Na miestnosť 1,5x1,5 m postačuje.
- Nie je možné ho ovládať cez wifi, alebo diaľkovo ovládanou zásuvkou.
- Veľmi tichý
- Bezpečný
Odporúčam. Je pekný účinný a iný ako všetky ostatné.
- Výhody nemá žiadne.
- Má veľmi slabý výkon, vôbec nevyhreje ani malú miestnosť. Reklama v TV klame.
Ventilátor sme vyberali na základe reklamy v TV, ale vôbec nespĺňa to, čo by ste od neho očakávali. Tento ventilátor nie je žiadna hitparáda.
- dobrá značka, cena aj kvalita a sila spotrebiča, pekný dizajn.
Dá sa premiestniť, super hreje.
- 2 stupne vykonu
- Kompaktne rozmery
- Vypne sa pri preklopeni
Hľadal som niečo malé a výkonné. Tento produkt je podľa mojich predstáv. Môžem odporučiť.
ľahky
Tovar používam len krátko, zatial som s ním spokojný.
- rýchlo zohrieva
- dosť velká spotreba el.prúdu
rýchlo zohrieva
- nevýhodou je, že ohrievač má veľmi krátky kábel, len 120 cm, čo mi skomplikovalo používanie kvôli výške zástrčky
vybrala som si najlacnejší model v rámci daného produktu lebo na zahriatie malej kúpeľne mi to stačí, na nič iné ho nepotrebujem, no napriek tomu dúfam, že aspoň 2 roky vydrží tak, ako jeho predchodca
- Absolútne nefunkčný
- Rýchle vykúrenie,ovladanie cez mobil
- Komplet vyrobok je hanba a vyhodene peniaze
Cakal som asi o polovicu mensi produkt ako prisiel, ale to by nebol ten najvacsi problem. Sklamanie prislo, ked som to zapol. Najprv som zistil ze koncovka do autozapalovaca sa skoro nevosla, lebo je to cele nejake vacsie a hrubsie, no a ked som to zapol, bolo po radosti. Vacsi prud vzduchu vyprodukuje snad aj mini ventilator na usb pre laptopy. Uplny gol bol, ked som prepol zo 150W na 300W. Proste sa to vyplo, lebo mi odpalilo v aute poistku. Keby som to vyrobil, chodil by som kanalmi, ale je aj odvaha nehanbit sa to predavat. Uz dlho som tak zle neinvestoval svoje peniaze. Lepsie by som urobil keby som ich rozdal niekomu vonku na ulici
- Super ohrievač za takú cenu.
- nemá natáčacie lamely
- diaľkové ovládanie má dosť hračkársky vzhľad
- neviem, či bez DO je možné ho ovládať, takže nestratiť! :)
Okamžite po zapnutí stúpa citeľne teplota v miestnosti. Displej preblikuje medzi nastavenou teplotou a nameranou teplotou, až kým ju nedosiahne. Ak viete sušiť osušky napr. na drevenom rebríku, závesnom vešiaku alebo šnúre, zabudnite na rebríkový radiátor ako zdroj tepla! Za akciovú cenu mu odpustím, že nemá natáčacie lamely ako o niečo drahšie ohrievače. Po vypnutí diaľkovým ovládačom sa vypne iba ohrev, ale beží ventilátor, čiže sa teleso aktívne chladí - super! Malý, ľahký, pekný povrch, nešpatí ani modernú kúpeľňu. Kúpil by som znova
- Ide to do zasuvky 220V
- Nastavenie teploty (po dosiahnuti pozadavanej teploty v miestnosti sa vypne)
- Nenapadny
- Vhodne na uplne ze malicku miestnost tak 1x1 cm. Mam kupelnu velku 2.25x2.0 m a musi to vrcat aspon 10 min. aby bolo nieco citit. Tak 15 az 20 min. je treba na vyhriatie.
- Celkom hlucne
Při zapnutí a používání tak cca 3dni a potom přestal točit,zasekával sa
Zatiaľ spokojnosť. Spratný, výkon v pohode.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »