Najnovšie recenzie zo sekcie Teplovzdušné ventilátory
- tichy, vykonny, pekny design, tlacitka/koliecka pre zapnutie idu trosku tazsie, co je uzasne, lebo male deti to aspon neprepinaju... rychlo vykuri priestor...
- nic...
som spokojna, priam nadcena, urcite chcem este jeden aj domov, tento mam na chalupe...
- Najlacnejší na trhu.
nefunkčný ventilátor
- otáča sa
vhodný do kúpelne
- Cena,prenosny
- Slaby plast,nestabilny,nie bezpecny bez dozoru,
Urcite by som si ho uz neobjednala,radsej kvalitnejsi ,nie takyto nekvalitny vyrobok,ktory sa bojim pouzivat koli bezpecnosti.
- jednoduché ovládanie
- prijateľná cena
- zatiaľ nič
kúpila som ho na ohrievanie kúpeľne pri kúpaní dieťaťa, takže účel splnil a rozhodla aj cena
- tichý
- vysoká výhrevnosť
- jednoduché ovládanie
- pekný dizajn
- bezpečnostné prvky
Nechcela som klasický teplovzdušný ohrievač , ale už niečo kvalitnejšie . Tento sa mi zapáčil . Zvažovala som ešte podobný
produkt , ale mal vyšší výkon . Tento dostatočne hreje aj pri nižšom výkone 700W .
- tichý chod
- malú miestnosť zohreje rýchlo
Slúži na to, prečo som ho kúpil
Miestnosť zohreje a zvukovo veľmi neruší.
- dava teplo
- nic
cena
- spratny
- vyzera dost krehko, poloha 1 je taka slaba ze ani nema vyznam,
Niezeby nefungoval ale oproti tomu co sme maly predtym (elektrolux) je chatrny a slabsi aj ked obidva su 2000, Elektrolux som uz nenasiel preto som hladal iny
- Uplne postaci na vykurenie jednej miestnosti. Rychly.
Som velmi spokojna
Spokojnost
- robí čo má
a
- dizajn, kvalita
- nepoznám
rýchly ohrev, možnosť nastavení topenia, časovač ap.
spokojnosť
- Pekný dizajn, tichý chod, super
Pekný dizajn, tichý chod, super
- asi nič
- veľmi krátky kábel, slabo hreje, celkovo slabší oproti predchodcovi, ktorý po čase odišiel
nespokojný s produktom, výrobok pred týtmo bol tichší a víkonnejší, netriasol sa..
Idem ho vrátiť.
- Ostatne
Teplovzdusny ventilator zbudzoval na prvy pohlad znamky pozivania, privodny kabel bol zazltnuty a zastrcka vyzerala ako keby bola menena. Po zapnuti isiel z neho riadny smard. Tocit sa toci, kurit kuri, uvidime kolko vydrzi.
- dizajn
- funkcia antimraz
- značka
- veľkosť
- vyššia cena
- občas hučí ale možno to je tým že je používaný v dielni
Super ohrievač ktorý zaujme výkonom, dizajnom a aj funkciou antimráz, ktorú používam veľmi často, Ohrievač je v podstate vypnutý ale ak teplota klesne pod niekoľko stupňov automaticky sa zapne a keď sa teplota znovu dostane nad nejakú úroveň opäť sa vypne, šetrí to energiu a ja sa nemusím báť že mi zamrzne voda a farby v dielni.
Zobrazujem 461 - 480 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Ďalšie »